Inloggen

De ruim 50 deelnemers hebben op 20 juni 2019, onder leiding van Wouter Bosch van de gemeente Kampen, een grote stap gezet in het hanteerbaar maken van het vraagstuk: verantwoordelijkheid voor de participatie bij een initiatiefnemer

#hoe dan? Samen hebben we vier nivo's van complexiteit in kaart gebracht, check de wordclouds.

Daarnaast hebben we in verschillende subgroepen twee invalshoeken uitgewerkt, namelijk welke rol speel je als gemeente en welke rol mag je van een initiatiefnemer verwachten. En dat weer gespiegeld aan de vier complexiteit nivo's.  Afijn flink wat flip-overs zijn volgeschreven!

Wil je weten wie erbij was? Wil je de presentatie van Wouter Bosch inzien? De wordclouds inzien per complexiteitsnivo? Je kunt ze ophalen via ons forum!

Wouter Bosch en Enrico Kraijo (VPNG) gaan op 3 juli bij cafe Caspar in Arnhem de flip-overs uitwerken. Als je het leuk vindt schuif dan gerust aan! Mail even dat je komt via vpng ed vpng.nl 

Op 23 juli Presenteert Wouter de uitwerking op de Cereol Fabriek van 10-12:30. We zouden het super leuk vinden als jij er ook (weer) bij bent om het gedachtengoed weer een slag verder uit te werken. Het helpt je zeker in jouw eigen denken over het hanteerbaar maken van participatie verantwoordelijkheid bij initiatiefnemers.