Inloggen

Tijdens een fantastische dag met ruim 150 raadsleden raadsgriffiers, gemeentelijk communicatie adviseurs, project, proces en programmamanagers heeft de gemeente Kampen in de persoon van Wouter Bosch (initiatiefnemer van de app), samen met wethouder Geert Meijering de participatie versneller app THiNK! overhandigd aan Co Verdaas, hoogleraar gebiedsontwikkeling en Francois van Doesburg voorzitter VPNG.

Allereerst dank aan Wouter Bosch (programmamanager Kampen), Alinda van Bruggen (Wagenaar en Hoes) en Geert Meijering (Wethouder Kampen) super bedankt voor de moed en doorzettingsvermogen om jullie belangrijkste lessen over participatie uit te werken in de vorm van een de app THiNK! De gemeente Kampen leert ons als gemeenten een mooie basis om direct mee aan de slag te gaan. Veel dank ook aan het ministerie van BZK voor de support en (financiële) steun bij dit project.

Dank ook Co Verdaas, voor de prikkelende stellingen!

Check de gegeven presentaties op ons forum!

We hebben met elkaar de conclusie getrokken dat deze dag een start is. Een start met het gebruik van de app, een start met de doorontwikkeling ervan een start vooral om het proces van participatie met elkaar te verbeteren!

Nadere info over de App, de trainingen op 18 en 22 maart en de tien workshops van BZK voor gemeente raden volgt in een separate mail vrijdag!