Inloggen

Met 25 deelnemers zijn we warm ontvangen in de gemeente Veenendaal door programmamanager energie transitie Anne Westhoff. We starten de middag in Vonk 360 een energie neutraal gebouw in Veenendaal. 

 

Gemeente Veenendaal loopt voorop met het actief faciliteren van de bedrijven. Het leuke van dit project bezoek was dat Anne ook de voorzitter van de bedrijven kring had uitgenodigd in de persoon van René van Holsteijn. Hij vertelde openhartig over het verschil van benaderen vanuit de bedrijven. Veel meer gericht op gewoon doen dan de overheid. Dit leverde leuke discussies op met de deelnemers. 

Laurens Wiersema gaf ons een mooi inkijkje in wat een energie manager voor elkaar kan krijgen binnen een bedrijvenkring. Vervolgens een toer langs interessante bedrijfsgebouwen die de deelnemers een goed beeld gaf van wat er inmiddels is bereikt.

Bekijk de presentatie op ons forum!

Kortom een geweldige dag, die fantastisch was georganiseerd door Antoinette Kooijstra, communicatie adviseur van de gemeente Veenendaal en lid van programmateam ENV2035 TOP!!