Inloggen
We gaan weer starten met het regio overleg voor hoofden PMB! Dus geef je (hiërarchisch) leiding aan projectleiders, schuif dan beslist aan bij de collega's van de regio zuid. We landen dit keer in Kerkrade. Tonnie Passau is onze gastheer.

De formule van het regio overleg voor hoofden is eenvoudig. Eerst maken we een rondje langs de velden. Wat speelt er op dit moment bij jouw team/afdeling? Meestal trekken we hier een uur voor uit. Het is bijzonder om steeds opnieuw te ontdekken hoeveel er over tafel gaat bij dit rondje. 

 

Na het rondje langs de velden bezoeken we een interessant project. We zijn verheugd dat Tonnie ons wil rondleiden in het succesvolle project centrum-ontwikkeling Kerkrade.

Of zoals de burgemeester van Kerkade vol trots (stolz) zegt:

„Jarenlang hebben we onderaan de lijstjes gebungeld als het ging om gezondheid, vergrijzing, krimp enzovoorts,” zegt de burgemeester. „Maar je merkt aan alles dat het tij nu aan het keren is. Er is weer beweging. Op de Markt is het druk in de horecazaken. HuB Kerkrade, een ontwerp van Aat Vos is een doorslaand succes. In HuB Kerkrade zorgen het verbouwde theater en de nieuwe bibliotheek samen met de muziekschool voor een nieuwe beleving in het stadshart. Het cultuurconcept krijgt nationale lof en wordt druk bezocht. Ook de huurders in de nieuwe en opgeknapte winkelpanden zijn tevreden, al zijn zeker nog niet alle plekken ingevuld. De komende jaren zal Kerkrade steeds minder voorkomen op die negatieve lijstjes, daar ben ik zeker van.”

Samen met Tonnie Passau wandelen we door markante plekken van het centrum van Kerkrade.

....om aan te komen bij het derde onderdeel van een regio overleg, namelijk de borrel.........want netwerken werkt!

 

Programma:

14:00 Rondje langs de velden

15:00 Wandeling door de centrum ontwikkeling

16:00 Borrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • hoofden PMB en leidinggevenden aan projectleiders